Meniu nou la Hugo The Office – Încearcă-l și tu!
Ne place să gătim! Atât de mult, încât am luat toată bucătăria internațională la un loc cu preparate tradiționale românești, am întors-o pe toate fețele și… am conceput un meniu nou la Hugo!
Noul meniu Hugo este despre pasiunea noastră pentru mâncarea bine făcută, pentru bun gust și frumos.
Ce este nou? Suntem gata să împărtășim cu tine…
În noul meniu Hugo, bucătăria românească ocupa un loc de cinste. Savuroasă și apetisantă, bucătăria românească este bogată, abundentă în mese simple, dar delicioase. La Hugo o poți savura cu poftă și în tihnă pentru ca am ales câteva preparate, considerate de noi ca fiind reprezentative: Pastă de jumări, Supa de pui cu tăiței de casă, File de păstrăv la grătar cu sos de usturoi copt, Coaste de porc marinate în bere cu sos de usturoi sau Papanași cu dulceață de casă.
La aperitiv (Let’s start) îți recomandăm să încerci Pate-ul din ficat de pui cu dulceață de ceapă roșie. Făcut “în casă”, doar din ingrediente atent alese, rezultatul fiind o pastă fină, catifelată și minunat de gustoasă.
Cremoase și consistente, cu gust intens și combinații neașteptate de ingrediente, supele cremă din noul meniu Hugo sunt un deliciu care te va încânta.
În categoria Meat House majoritatea preparatelor sunt gătite sous vide. Sucurile, substanțele nutritive și vitaminele se păstrează în interiorul pungii vidate, rezultatul fiind un preparat cu gust și textură desăvârșite, ce nu pot fi atinse prin tehnicile tradiționale de gătit.
Pentru o experiență culinară completă, un preparat nu trebuie să vină niciodată singur, ci alături de o garnitură. Încearcă combinații delicioase pentru a da o notă fiecărui fel de mâncare.
E nevoie de puțină imaginație și experiență în a combina gusturi, arome și culori la care nu te aștepți și care fac salatele noastre să fie atât de bune: somon afumat în lemn de cireș, brânză de capră crispy, merișoare uscate etc.
Fragedă, proaspătă și apetisantă, chifla noastră pentru burgeri este făcută “în casă” după o rețetă originală, alături de care vine chifteaua din carne tocată de antricot de vită, tot un produs “home made” al bucătăriei Hugo. Rezultatul? O nebunie culinară de arome și texturi.
Moale în interior și crocantă la exterior, cu o varietate de toppinguri care să satisfacă și cele mai diferite sau pretențioase gusturi, pizza de la Hugo merită savurată felie cu felie.
Pastele făcute “în casă” au o prospețime, un gust și o textură care nu se pot compara. Nu folosim coloranți la prepararea lor, astfel încât culoarea lor este mai deschisă.
Nimic nu încântă mai bine și nu reușește să inducă o stare de bine și un zâmbet pe față, decât un desert delicios.
Life’s short… eat dessert first!
Ne vedem la Hugo!